| Küçüklük Anılarınızz | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melikem
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 33 Nerden : ewden = )) İş/Hobiler : ortama GörE dEğiŞİr =)) Lakap : kıvırcık vampirellaa = )) Kayıt tarihi : 03/03/09
| Konu: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 12:36 pm | |
| arkadaşlar hepinizz başınızdan geçen en güzel küçüklük anılarınızı yazın gülelim biraz herkezii çok merak ediorummm hadiii bakalımmm hayrlısııı | |
|
| |
Ali Süt Admin
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 32 Nerden : İstanbul/Tuzla İş/Hobiler : Öğrenci-Tribün Lakap : Ramis Kayıt tarihi : 03/03/09
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 1:02 pm | |
| | |
|
| |
Melikem
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 33 Nerden : ewden = )) İş/Hobiler : ortama GörE dEğiŞİr =)) Lakap : kıvırcık vampirellaa = )) Kayıt tarihi : 03/03/09
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 1:49 pm | |
| bnde küçükdüm kuzen balkonda bnaa bisküvi atiodu işte bnde yüksek biyerdeyim neyse bana dediki 1 adım at bn sanaa bisküviyi atim badinide aç yere düşmesin dedi bnde dedimki 2 adım gidim eğer öne doğru düşerse koşarım dedim 1 adım gittim 2. adımıda siz düşünün melikee yerle bi bayılmışş herkezz başında lan ne açmışım bea:D:D | |
|
| |
Ceylan.m
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 32 Nerden : ŞiFaAa.... İş/Hobiler : güzel olan ve yapmaktan zevk aldığım herşey..:D. Kayıt tarihi : 07/03/09
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 2:01 pm | |
| KİKİKİKİKİ LAN MELİKA NE AÇMIŞIN HARBİDEN OKADAR EZİYEDE GEREK YOKKİ BE BACIM BEN SANA ALARIM BİSKÜVİ | |
|
| |
Melikem
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 2:47 pm | |
| lan dahaa neler var neler herkezz bişi yazsındaaa gelicek konular napim canım çok çekmiştiii alın bana bisküvii möhöyttt | |
|
| |
Séyhan*ım
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 32 Nerden : Mékan ßéLLi İş/Hobiler : VoLéyßoLL Kayıt tarihi : 04/03/09
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 5:12 pm | |
| hımmm vaLLada birji ßu ßiLLada birjii :D:D:DD: | |
|
| |
Séyhan*ım
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 32 Nerden : Mékan ßéLLi İş/Hobiler : VoLéyßoLL Kayıt tarihi : 04/03/09
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 5:16 pm | |
| ßana qeLince ßen şöLe bi 4 sene önCe yazın havaLar sıCak oLduqu iÇin baLkonda yatıyordumm tabi ßen uyur qezeRim Lanet olsun ! kaç defa babam beni yakaLamışş beni qeCe qezeRken feLan en sonunda işte mal qibi baLkondan düşmüştüm koLumu kırmışştım yüzümde bi kaç Cızık feLAn oLmuş ama hayLa yaşıyoRum :D: :D öLE İŞTE YHA | |
|
| |
Melikem
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 5:24 pm | |
| | |
|
| |
Séyhan*ım
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 5:28 pm | |
| | |
|
| |
Melikem
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 5:31 pm | |
| aynennn canımm çok güzel gül açtı yanağımda kızl kzıll möhöyyttt | |
|
| |
Séyhan*ım
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 5:34 pm | |
| ßi keresinde fınduk ßahçesindeyiz ! bende harmana qidiyordumm fınduqu patoza veRdikk su qötüRüyordum miLLete yani ßizimkiLere o sırada babamın dayısının oquLLarının köpqi vaRdıı ßende şarkı söylerek qidiyordum harmana köpq aniden önüme Çıkınca bi baqırdım daha qeRiye ßakmadan koştum köpekte qoşuyor havLıyordu ama o ßenim baqırtımdan baqırıyor bende onun boyNUNdaki çandan baqırıyordum ama tepeden baqıldıqında köPEK ßaşka yere kaÇIyor ßende başka yere kaÇIYOMM:D:D:D:D: :D:D:D:D | |
|
| |
Séyhan*ım
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 5:35 pm | |
| | |
|
| |
Melikem
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 7:24 pm | |
| lan seyhan köpek seni yakalasaydı akşama ne güzel 7 ceddi sefa yapardı haaa | |
|
| |
Séyhan*ım
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz C.tesi Mart 07, 2009 9:18 pm | |
| vaLLa yha ama işin ters taRafı oßenden kaÇıyo ßende onDan :D:D:D | |
|
| |
Melikem
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz Paz Mart 08, 2009 9:25 am | |
| | |
|
| |
Séyhan*ım
| Konu: Geri: Küçüklük Anılarınızz Paz Mart 08, 2009 12:12 pm | |
| yoq Lan ünyede oLdu ama yakında ünyede il oLcakmış Çünkü orduya aCayip uzaktaaa :D:D (şaka olduquna ciddimisinn:D:DD: anlamamıştım ) birjii yha :D:DD:d | |
|
| |
| Küçüklük Anılarınızz | |
|